Kohti uudistavaa ruokajärjestelmää: Mitä yrityksissä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa?
Kohti uudistavaa ruokajärjestelmää: Mitä yritykset tekevät nyt ja tulevaisuudessa? -webinaarissa kuulemme, mitä elintarvikeyrityksissä tapahtuu uudistavan viljelyn saralla niin kansainvälisesti, kuin Suomessakin. Tapahtumassa lanseerataan myös BSAG:n tuottama yrityksille suunnattu ja maksuton Uudistavan viljelyn tehokurssi.
Paikka
Striimattu tapahtuma
Aika
Tiistaina 16.4.2024
Klo 10.00 – 11.40
Lisätietoja
Lisätietoja: Puitteet tapahtumalle tarjoaa SEB-pankki. BSAG toimii tapahtuman järjestäjänä. Lisätietoja julia.kajas@bsag.fi.
OHJELMA
Tilaisuuden avaus
Toimitusjohtaja, Ville Wahlberg, BSAG
Keynote-puheenvuoro
Director Regenerative Agriculture, Dominik Klauser
Sustainable Agriculture Initiative Platform
Uudistava viljely osana yritysten kansainvälistä strategiaa
Tilaisuuden juontaja Emma Karin haastattelussa viestintäpäällikkö Nina Hannola, Suomen Nestlé, ympäristökoordinaattori Hanna Palomäki, Sinebrychoff ja vastuullisuuspäällikkö Lumi Parviainen, Hankkija.
Tutkittu tieto uudistavan viljelyn vakiinnuttamisessa
Tutkimuskoordinaattori Elisa Vainio, Ilmatieteen laitos.
Uudistavasti viljellyn ohran hankinta ja brändäys Anoralla – työkaluna Tehokurssi
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petra Gräsbeck, Anora.
Paneeli: Uudistava viljely ja vastuullisuus
Paneelin juontaa yritysvastuun asiantuntija Sirpa Juutinen. Keskustelemassa kehityspäällikkö Tuuli Hakala, Valio, viljanhankintajohtaja Tero Hirvi, Fazer, vastuullisuuspäällikkö Teija Paavola, Atria ja erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö.
Ohjelma päättyy
OTA YHTEYTTÄ
Irina Niinivaara
Yritysyhteistyöpäällikkö 26.4.2024 asti.